Поздоровлення з Водохрещем

***

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров'я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

***

У день Хрещення Господнього від чистого серця хочу побажати радості і великого щастя, небесної благодаті і щирості почуттів, добрих діянь і умиротворення душі, світлої любові близьких людей і згасає надії.

***

Вітаю тебе з великим православним святом і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тебе буде завжди Боже благословення. Радості і світу тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

***

Сьогодні великий благословенний день - Хрещення Господнє. В цей день всі православні християни святкують гармонію душі і тіла, занурюються в священну воду, очищаючи тіло і думки від гріхів. Нехай зійде благословення з небес на кожного віруючого людини, охрестить своїм знаменням Батько наш небесний і подарує здоров'я, силу духу і чистоту думок.

***

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам - миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!

***

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

***

З Господнім Богоявленням! Бажаю Вам змити з себе всі гріхи і погані справи, омолодитися, зарядитися позитивом, життєвими силами і хорошими емоціями. Нехай в житті все складається просто, легко і безтурботно.

***

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов'ю висвітлюється твій шлях.

***

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

**

Зі святом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

***

Сьогодні велике свято - Хрещення Господнє. Це свято, яке об'єднує віруючих людей і змушує вірити в чудеса. Бажаю бути чистими душею, жити, маючи віру в серці, поширювати навколо себе чистоту і доброту. Нехай у нас завжди буде душевний спокій.

***

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

***

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай Господь простить всі помилки і проллє світло в темряві життєвих труднощів, нехай міцнішають морози, а з ними здоров'я і сила, нехай доброї надією наповниться душа, а разом з нею щасливим стане і серце.

***

Нехай водохресна вода зцілить, зміцнить як тіло, так і віру. А якщо прийнято рішення пірнути в ополонку, бажаю гігантської сили духу. І нехай всі печалі, хвороби, досада і розчарування змиються святою водою. Вітаю з великим Християнським святом, з Богоявленням Господнім.

***

У день Хрещення Господнього хочу від усього серця побажати без втоми і сліз, без тривоги і печалі йти по життю дорогою щастя і любові, не припиняючи вірити і сподіватися, не забуваючи цінувати, що маєш, і радіти життю.

***

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю знайти крила свободи і любові, радість щастя і натхнення. Нехай з цим святом додасться сил і здоров'я, нехай стане міцнішим віра і яскравіше - надія душі. Бажаю всіх благ і добра в твоєму житті!

***

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

***

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

***

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

***

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб водохресна вода змила з вашого життя все погане і непогоже, подарувавши тілу бадьорість, духу - стійкість, а серцю - любов. Нехай здоров'я буде міцним, як хрещенські морози!

***

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!

***

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя та отримати його в відповідь бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.

***

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати залишити всі образи і погані спогади, відчути неймовірний приплив здоров'я і сил, повірити в свою добру мрію. Нехай чистими краплями води з твого шляху змиються всі невдачі, нехай небеса подарують світло надії та любові.

***

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов'ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

***

Вітаю зі святом радості душі і віри серця, з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб чиста і освітлена вода змила з тебе всі хвороби і печалі, розчинила всі біди і тривоги. Нехай стане добрішим і світлішим твоя душа, нехай править життям щирість і добродійство.

***

Поздравления с Крещением Господним: В стихах | В прозе
Короткие | Мужчине | Женщине | Как исцелиться

Copyright 2011-2024 г. Поздравления в стихах и прозе на сайте Поздравик
Копировать материалы можно только с активной ссылкой на этот сайт

Работает на Amiro CMS - Free